PRAVNO OBVESTILOPodjetje Pivovarna Laško d.d. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k njeni ohranitvi in zaščiti. Pivovarna Laško d.d. objavlja Pravno obvestilo z namenom informirati vas o načinih in možnostih zbiranja podatkov o vas in njihovi uporabi. Splošna struktura naše strani je takšna, da z običajno uporabo ne potrebuje dodatne identifikacije ali razkrivanja kakršnihkoli osebnih podatkov. Pravno obvestilo je berljivo in dostopno na naših spletnih straneh, povezava pa se nahaja v nogi vsake strani subjekta Pivovarna Laško d.d..

Strani, ki jih pokriva Pravno obvestilo

To Pravno obvestilo pokriva spletno mesto www.laskospecial.eu

Kako uporabljamo podatke

Podatke uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje na naših spletnih straneh in kot pomoč pri boljšem razumevanju uporabnikovih želja in zahtev. Podatke večinoma uporabljamo za izvajanje različnih naročil, izvajanje podpore uporabnikov, za obveščanje o novicah in spremembah v naši ponudbi, za komunikacijo z uporabniki, itd....
Podatki, zbrani na naši stani ne bodo, v kakršnikoli obliki, posredovani tretjim osebam (če ni drugače navedeno). Za vsako morebitno posredovanje podatkov tretji osebi bo zahtevana vaša odobritev.

Cookies/Piškotki

Kot večina strani na spletu tudi naša pri svojem delovanju uporablja cookie oz. piškotke. Piškotek je datoteka z informacijo o vašem obisku na naši spletni strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek, ki po eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi poseg v zasebnost.
V vsakem piškotku so osnovni podatki o vašem obisku spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebni mapi. Z dostopom do datoteke dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu, uri obiska... Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

Lastni piškotki v uporabi na spletnem mestu http://www.laskospecial.eu
- agegate; priterditev, da sem starejsi od 18 let (veljavnost 90 dni)
- ci_session; identifikacija seje (veljavnost 1 dan)

Piškotki tujih spletnih mest v uporabi na spletnem mestu http://www.laskospecial.eu
- cc_*; piškotki namenjeni nastavitvanm piškotkov
- ___utm*; piškotki namenjeni delovanju google analytics
- use_hitbox, PREF, YSC; piškotki namenjeni delovanju youtube

Avtorske pravice / Copyright

Pivovarna Laško d.d. (če ni drugače navedeno) ima v lasti pravice na intelektualno lastnino, ki jo najdete na straneh www.laskospecial.eu bodisi v HMTL datotekah, tekstovnem materialu, slikah, avdio/video posnetkih in ostali vsebini na strani.
Pivovarna Laško d.d. vam dovoljuje uporabo (prikaz na vašem računalniku, tiskanje, prenos datotek, predvajanja zvočnih in video posnetkov, itd...) objavljene vsebine le v nekomercialne ali izobraževalne namene, kjer pa morate ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

Pridržki

Pivovarna Laško d.d. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov, objavljenih na straneh www.laskospecial.eu.
Pivovarna Laško d.d. ne prevzema nikakršne odgovornosti v povezavi z škodo nastalo z obiskom strani, za morebitne viruse, ki bi se prenesli k uporabnikom s te spletne strani.
Pivovarna Laško d.d. ni odgovoren za občasno nedelovanje spletne strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe le-teh.
Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.
V nobenem primeru ni mogoče podjetja Pivovarna Laško d.d., smatrati za odgovorno za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno in nenamerno škodo, ki je nastala z uporabo informacij in podatkov najdenih na strani www.laskospecial.eu.

Spremembe vsebine »Pravnega obvestila«

Občasno bomo spremenili vsebino strani »Pravno obvestilo«, zato vam priporočamo, da si to sekcijo večkrat ogledate in se seznanite z aktualno vsebino in s tem preprečite morebitne težave, nastale z uporabo našega spletnega mesta in vsebine na njej.